Baka med rester av juicing
Ta vara på resterna från juicningen och stoppa dem i bröddegen. Inget svinn, vinn-vinn!
Håller du på och bakar bröd? Passa på att nypa av lite av degen och gör en skiva knäckebröd av det! Vilken jäsdeg som helst funkar − och exakt hur du gör kan du se i vår video.
Här finns alla våra goda recept på bröd.
Vilken jäsdeg som helst funkar. Om du bara vill ha en skiva knäckebröd så behövs det bara en liten klutt deg (se videon!) att kavla ut − så varför inte prova med årets lussedeg?
Riktigt riktigt tunt ska degen kavlas. Nagga med en naggkavel eller en gaffel bara, så försvinner eventuella luftbubblor.
När du ska lyfta över knäckebrödet från bakbordet till ugnsplåten är det risk att den tunna degen blir förstörd. Men genom att rulla upp den först på kaveln, kan du enkelt flytta den och rulla ut på ugnsplåten utan minsta problem. Se videon, så förstår du hur det går till!
Och just det, vill du hänga upp knäckebrödet som i äldre dar? Glöm för all del inte att göra ett hål innan det blir skjuts in i ugnen.
Ta vara på resterna från juicningen och stoppa dem i bröddegen. Inget svinn, vinn-vinn!
Med bönor och linser i degen blir brödet du bakar både saftigare och mer näringsrikt!
Det går alldeles utmärkt att baka gott bröd utan jäst och här är recepten som bevisar det!
Sugen på bak, men lite hemma? Här tipsar vi om recept på goda bakverk med få ingredienser.
Här listar vi riktigt goda recept på det som vi tror att du kanske är sugen på att baka.
Här kommer recept på sju nya sorters småkakor att baka! Spröda, sega och supergoda!
Minska kaffesvinnet och baka med ditt överblivna kaffe!
Här tipsar vi om vad du kan använda istället för mjölk när du bakar.
Det är svalknade, gott och superenkelt att göra. Vi berättar steg för steg hur du gör.