Sydamerikanska arepas
Djupdyk i den venezuelanska delikatessen arepas – majsbröd med goda fyllningar.
Den ljuvliga italienska focaccian är ett fluffigt och oemotståndligt gott bröd som bakas i långpanna och kan smaksättas på många olika sätt. Här har vi listat de bästa recepten på focaccia med olika goda toppings som kantareller eller ädelost till glutenfri focaccia.
Tips: fler goda recept på hembakat bröd
Det fluffiga italienska brödet focaccia är utmärkt på vilket buffébord som helst eller som komplement till middagen. Här är brödet smaksatt med den omåttligt populära ramslöken som ger brödet en touch av vitlök.
Focaccia med ramslökDet italienska matbrödet focaccia är ett fluffigt och mumsigt bröd som görs i långpanna och kan toppas med det mesta – I det här receptet smakrik ädelost och saftiga, söta fikon.
Focaccia med fikon och ädelostProva att baka egen saftig och smakrik focaccia! I detta recept bakar vi focaccian i långpanna och smaksätter det italienska brödet med söta vindruvor och kryddig rosmarin.
Focaccia med vindruvor och rosmarinBaka focaccia till buffén eller middagsbjudningen! Perfekt när du vill baka bröd till många eftersom det bakas på plåt. Det italienska brödet får här smak av kronärtskocka, citron och rosmarin.
Focacciabröd med kronärtskocka, citron och örterFocaccia är ett platt italienskt bröd som lagas med färska kryddor. Denna focaccian är gjord på dinkelmjöl och kryddad med färsk rosmarin och flingsalt. Du gräddar den direkt i grillen.
Grillad focacciaEn focaccia kan man göra på många olika sätt. Här är ett mycket gott focacciarecept på det platta brödet med kantareller, lök och prästost i degen. Det varma brödet penslas med timjanolja direkt när den kommer ut ur ugnen och passar perfekt som tillbehör till soppa eller till sensommarens kräftfest.
KantarellfocacciaFocaccia med getost och rosmarin är sagolikt gott bröd som du enkelt bakar själv. Tomat, oliv, getost och rosmarin trycks ner i degen innan gräddningen och är fenomenala smaksättare.
Focaccia med getost och rosmarinFocaccia är ett bröd från Italien som kryddas med olivolja, salt och olika kryddor. Här i en glutenfri variant med xantangummi för ett saftigare slutresultat. Baka focaccia i långpanna, så får du ett härligt bröd som är gott till mat, men som även passar utmärkt till charkuterier, färskost och tapenade.
Glutenfri focacciaBaka bröd enligt ett mustigt italienskt recept. Det går verkligen supersmidigt att trolla fram ett gott focaccia i långpanna och pensla med dillolja när brödet kommer ut ur ugnen. Vällagrade ostar gör sig bra med bröd och flingsalt.
Focaccia i långpanna med dill och prästostDjupdyk i den venezuelanska delikatessen arepas – majsbröd med goda fyllningar.
Välj och vraka bland söta pannkaksrecept från världens alla hörn.
Här bjuder vi på recept för en vårbuffé som är enkel att förbereda och smidig att laga till många.
Månadens meny bjuder på falukorv med rotmos, soppa och smörrebröd med krispig fisk.
Vill du skörda och odla egna grönsaker? Här listar vi vad du behöver för att komma igång.