Klassiska drinkar, med eller utan alkohol
Det är både roligt och enkelt att blanda egna drinkar - både med och utan alkohol!
Med en vacker och dekorativ karamelltopping på efterrätten kan du imponera stort. En garnering som ser komplicerad ut, men som i själva verket inte alls är svår att göra. Vi visar hur du gör, med en enkel film och steg för steg beskrivning!
Gör din dessert både vacker och god med karamelltopping. Se vår film och steg för steg beskrivning nedan. Och här hittar du receptet "Karamell som kronan på verket".
Värm socker och vatten i en kastrull på medelvärme. Ha i några droppar ättiksprit eller citronjuice. Rör om till sockret har lösts upp.
Koka i 15-20 minuter utan omrörning till det har fått en brun färg och segare konsistens.
Kyl i ett kallt vattenbad. Perfekt konsistens är när karamellen är som sirap.
Ringla karamellen med en sked på ett bakplåtspapper. Du väljer själv vilket mönster du vill ha, men du kan exempelvis först ringla i cirklar och därefter uppåt och nedåt ovanpå cirklarna. Använd din stelnade karamell som dekoration till valfri efterrätt.
Det är både roligt och enkelt att blanda egna drinkar - både med och utan alkohol!
Läskande recept med favoritsmakerna rabarber, fläder, jordgubb, hallon och persika.
Vi har testat tre olika sätt att snabbt kyla ner dryck inför grillhänget eller picknicken.
Med dessa tips fixar du den godaste proffschokladen på hemmaplan.
Caipirinha, djungelbål eller en basil smash? Här har vi samlat några goda drinkrecept.
Kombucha är en porlande fermenterad dryck som är god att dricka som den är, men som också passar perfekt att blanda drinkar med! Vad sägs om en Kombucha mojito eller Kombucha bellini? Här bjuds tre fräscha alkoholfria drinkar med kombucha.
Här i en härligt rosa och vårig sangria med rosévin och smak av rabarber.
Vi listar presenttips för alla matglada pappor, bonuspappor och andra fadersfigurer.
Sju knep som gör bryggkaffet ännu godare.