Halloween

Läskiga korvfingrar till halloween

När det vankas halloween är det fritt fram att förvandla sina vanliga grillkorvar till avhuggna fingrar. Här visar vi steg för steg hur du gör detta "goda".
Här hittar du alla våra halloween-recept!

Korvfingrar - steg för steg

Det är superenkelt och ser riktigt vidrigt ut. Men vi kan lova att det här kommer att gå hem på halloweenfesten. 

  1. 1. Det här behöver du

    1. Det här behöver du

    För att göra korvfingrar behöver du: korv (skräll), korvbröd, ketchup och mandelspån. Lägg upp allt så här tjusigt eller låt bli, helt upp till dig!

  2. Korv.

    2. Börja karva

    Ta fram så många korvar du är sugen på. Skär små rispor i korvskinnet så att det ser ut som fingrar. Skär bort lite korv så att du gör plats för en mandelspånsnagel.

  3. Korvar som ligger i en stekpanna.

    3. Stek korven

    Lägg korvfingrarna i stekpannan och låt dom rulla sig gyllebruna och fina.

  4. Korv som ligger i korvbröd.

    4. Montera naglar

    Lägg korvfingrana i korvbröd och montera ett varsitt mandelspån på vardera korv.

  5. Korvar med ketchup på.

    5. Grand finale!

    Avsluta konstverket med att hälla på valfri mängd ketchup på korvarna. Nu är dom färdiga att servera. Smaklig måltid.... sa ingen någonsin.

Artiklar (1566)

8 läbbiga tips!

Mönster till halloweenpumpan

Hur ser din Halloweenpumpa ut i år? Här är 8 tips på pumpor för olika smaker. Varje tips kommer förstås med en mall också. Bara att skriva ut, klippa ut och rita av på pumpan.

Hjälp?

Läskigt fula recept till halloween

Det vankas halloween och vad passar inte bättre då än att vi visar våra absolut läskigaste recept. Läskiga för att dom är så förbenat fula. Varsågoda.

För den sofistikerade skräckälskaren

Elegant halloweenmeny

När mörkret faller och höstvindarna viner: ha en stämningsfull kväll med sofistikerade smaker. På menyn står aperitivo, förrätt, varmrätt och en kusligt god dessert!

Kusligt gott!

Läskiga recept till halloween

Duka upp med riktigt skrämmande rätter till årets läskigaste helg, halloween. Vad sägs om att bjuda på avhuggna fingrar, spindelkakor, bajsemojis och marängspöken?

Barnvänliga recept!

Hemmagjort godis att göra på lovet

Rastlösa barn och mycket tid hemma? Vad sägs om att leka godisfabrik? Här finns ett gäng recept på hemmagjort godis för barn.

Läskigt läskande!

Drinkar till halloween

Gör halloweenfirandet ännu godare med häxbål, halloweendrink med ögon eller giftbål! Här hittar du smarriga recept på läskigt läskande drinkar till halloween, vilken väljer du?