Krans av glass och bär
Skapa er egen glasstårta med bär och choklad! Perfekt till jul- och nyårsbordet.
Prästostsnurror med hasselnötter är det ultimata tilltugget till glöggminglet. Hjälten är riven lagrad prästost som gör dessa ostsnurror till festens medelpunkt. Här visar vi steg för steg hur du gör dina egna ostiga snurror.
Tips: här hittar du recept på prästostsnurror.
Enkelt, gott och frasigt! Såhär gör du snurror fyllda med ost.
Rulla ut den färdiga smördegen. Strössla över färdigriven (om du inte vill/orkar riva) prästost, hackade hasselnötter och persilja. Salta och peppra.
Pensla kanten med vispat ägg och rulla ihop.
Skiva rullen i lika stora skivor och placera ut snurrorna på ett bakplåtspapper.
Skjutsa in i ugnen på 225 grader i cirka tio minuter.
Tryck in så många snurror du kan i munnen och njut.
Skapa er egen glasstårta med bär och choklad! Perfekt till jul- och nyårsbordet.
Perfekt som plockmat på minglet, aptitretare på buffébordet eller som förrätt.
Den ultimata vegomenyn för dig som vill äta mer grönt. Vegetarisk mat är också lyxig!
Här visar vi hur du lyckas med nyårets paradrätt gratinerad hummer.
Signerad kocken Joel Åhlin. Inspireras av ett antal magiska recept perfekta till nyår.
Vill du prova något annat än julskinka? Gör en saftig julkyckling fullsprakande av smaker!
Med dessa munsbitar, tilltugg och snittar får festen en glittrig start.
Nyårssnittarna som gör att du får massa tid över till annat.