Hela veckans

Lunchmeny

Välkommen in att njuta av vår egenlagade lunch, bestående av modern och smakrik husmanskost. Vällagad mat gjord på färska råvaror, det är ju inte så svårt när vi har Göteborgs största skafferi.

Vecka 40

Lunchen serveras från klockan 11.00 till 14.30. Varmt välkomna!

Dagens lunch  129:-
Välj mellan kött, fisk och vegetariskt alternativ
Salladsbaren   99:-

Veckans veg – Halloumi Stroganoff serveras med ris, cornichons och persilja 

Alltid på menyn: Focus hemlagade köttbullar 129:-

 

Måndag

  • Fläsklägg med rotmos serveras med pepparrotssås, skånsk senap och persilja
  • Bouillabaisse – Fransk fisk- och skaldjursgryta med saffran och tomat serveras med aioli, vitlöksbröd och basilika

Tisdag

  • Chicken à la King serveras i en krämig sås med paprika, svamp och persilja med ris
  • Havets Wallenbergare serveras med dillkokt potatis, citron, dill och Vickans räkröra  

Onsdag

  • Hjortfärsbiffar serveras med stekt potatis, gräddsås, svartvinbärsgelé och timjan
  • Dagens fångst serveras med långbakad rotselleri, misoglaze och stekt pak choi

Torsdag

  • Fläskschnitzel med ansjovissmör, rödvinssås, kapris, citron och persiljerostad potatis
  • Dagens fångst serveras med dillpotatis, brynt smör, syrad gurka och färskriven pepparrot

Fredag

  • Örtbakad fläskfilé med potatiskaka, bakad bifftomat och sauce Espagnole
  • Dagens fångst serveras med skaldjurssås smaksatt med konjak, potatisstomp med örter samt bönsallad med silverlök, citron och olivolja

Lördag

Brunch

Serveras 07:00 - 10:00

Lunch 28/9 - 11:00-14:30

  • Viltskavsgryta med potatis och rårörda lingon
  • Vegetariskt alternativ