
Italiensk smörgåstårtaICA Kvantum Åhus
Beskrivning
Den italienska smörgåstårtan är en 6-8 personers,
3-lager tårta gjord på Hönö-kaka med en soltorkadtomatröra, en pestokräm och en parmesanostfyllning.
Den toppas sedan med en massa godheter som prosciutto, milanosalami, brie, mozzarella, soltorkadtomat, rödlök och bär/frukt efter säsong.
Mer information
VETEmjöl, vatten, socker, VETEgluten, rapsolja, surdeg på VETE, fullkornsRÅGmjöl, havssalt, malt av KORN, jäst, vegetabiliskt emulgeringsmedel mono och diglycerider av fettsyror (solros, raps). Svenskodlad råvara. SVENSKT MJÖL97% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.
Soltorkade tomater* 60%, solrosolja, salt, vinäger, vitlök, surhetsreglerande medel (E270). *Odlade i Tunisien/Turkiet.
Högpastöriserad GRÄDDE, mjölksyrakultur. MJÖLK/MÆLK, GRÄDDE/FLØDE, vassle-/valle-/myseprodukt (MJÖLK), salt, stabiliseringsmedel/stabilisator (E410), syra (citronsyra), bakteriekultur. Honung. Blandning av icke EU-honung. salt, peppar,
Pastöriserad GRÄDDE*, pastöriserad MJÖLK*, surhetsreglerande medel (E270). *Ursprung Italien. Solrosolja, koncentrerad basilika 21%*, CASHEWNÖTTER, olivolja, salt, lagrad ost och Parmigiano Reggiano (MJÖLK, salt, löpe**), majsstärkelse, vinäger, vitlök, pinjenötter, surhetsreglerande medel (E270, E330). *Motsvarar ca 70g färsk basilika per 100g pesto. **Mjölkkoagulerande enzym (animaliskt). Kan innehålla spår av jordnötter. Opastöriserad MJÖLK*, salt, löpe (animaliskt), konserveringsmedel: lysozym (från ÄGG). *Ursprung: Italien. röd lök, Högpastöriserad GRÄDDE, mjölksyrakultur. salt, peppar, prosciutto ; Skinka av gris (helmuskel)*, salt. , milanosalami ; Griskött*, salt, druvsocker, kryddor (vitpeppar, kanel, muskot, muskotblomma, koriander, kryddnejlika, stjärnanis, enbär, rosmarin, kummin, lagerblad), antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E252, E250), torkad vitlök, mjölksyrakultur. *Fött, uppfött och slaktat i Italien. Till 100gr färdig produkt har 146 g köttråvara använts. , brie; Pastöriserad MJÖLK*, salt, syrningskultur, löpe, vitmögelkultur. *Ursprung EU. , mozzarella; , soltorkadtomat, rödlök och bär/frukt Pastöriserad KOMJÖLK, salt, ystenzym, surhetsreglerande medel: citronsyra.