
FrukttårtaICA Kvantum Kvissleby
Beskrivning
Klassisk Frukttårta med smörkräm, vaniljkräm och frukter. Dekorerad med vacker marsipanros och handgjorda blad.
Tillverkas av Lindhs bageri i Jättendal.
På bilden visar vi ett serveringsförslag. Produkten kan skilja sig något i verkligheten.
Vi har ambitionen att alltid ge Dig rätt information. Mindre förändringar i produkternas innehåll kan ske över tid och vi ber Dig därför att alltid före användning kontrollera informationen på produktens förpackning.
Mer information
tårtanslag(VETEMJÖL, socker, ÄGG, stärkelser(VETE, ris), fuktighetsbevarande medel, glycerol modifierad, stärkelse, bakpulver(E450, E500), emulgeringsmedel(E471, E475, E433), invertsocker, salt, konserveringsmedel(E281, E202), skumMJÖLKspulver-enzym, naturlig arom), vispGRÄDDE 40%, vaniljkräm(Vatten, socker, KÄRNMJÖLKSPULVER, vegetabiliskt fett (kokos), modifierad stärkelse E1442, salt, vaniljarom, färgämne E160a och E101. ), smörkräm(vegetabilska fetter(solros/palm/kokos), socker, rapsolja(25%), vatten, salt(0, 6%), emuljeringsmedel(E475), aromämne, konserveringsmedel(E202), surhetsreglerande medel(E330), hallonsylt(socker(54%), hallon(30%), vatten, hallonkoncentrat(1%), förtjockningsmedel(E440, E401), surhetsreglerande medel(E330, E331, E333), konserveringsmedel(E202), arom) mandariner, päron, gjutgelé(Socker, vatten, glukos-fruktossirap, förtjockningsmedel E440, konserveringsmedel E202, surhetsreglerande medel E330), chokladdekoration(fullhärdat vegetabiliskt fett(palmkärna), fettreducerat kakaopulver(17%), emuljeringsmedel(SOJAlecitin, E492), naturlig arom), Krokella (puffat ris, socker), marsipanros (socker, MANDEL, glukossirap, sorbitol(E420), invertsocker, konserveringsmedel (E202), färgämne (E120))