
LaxbakelseICA Kvantum Mariestad
Mer information
Skagenröra ((Majonnäs (Majonnäs (80%) (Pressad rapsolja, vatten ÄGGULA (6%), socker, salt, ättika, stabiliseringsmedel (E412, E415), konserveringsmedel (E202, E211)), RÄKOR 49% (RÄKOR (Pandalus borealis), vatten, salt, surhetsreglerande medel citronsyra (E330, E300), konserveringsmedel (E202, E211), druvsocker), Turkisk yoghurt Laktosfri (Högpastöriserad och homogeniserad MJÖLK*, högpastöriserad och homogeniserad GRÄDDE*, MJÖLKPROTEIN, SKUMMJÖLKSPULVER, laktasenzym, YOGHURTkultur. *Ursprung: EU. ) Surimi (FISK 37%, vatten, potatisstärkelse, rapsolja, ÄGGVITA, socker, salt, färgämne (E160d), KRABBAROM (KRÄFTDJUR), surhetsreglerande medel (E330), konserveringsmedel (E211, E202))), Röd Stenbitsrom (Saltad STENBITSROM (88%), vatten, förtjockningsmedel (E415), konserveringsmedel (E211, E202), syra (E330), safflorextrakt, lökextrakt, färgämne (E120). Fångstområde: Stenbitsrom (Cyclopterus lumpus) - Nordväst- och Nordostatlanten), Jättefranska (VETEmjöl, vatten, surdeg på fullkornsVETE och VETE, rapsolja, jäst, VETEgluten, socker, salt, malt av KORN. Svenskodlad råvara), Kallrökt LAX (LAX (salmo salar), salt, odlad i Norge), RäKOR (RÄKOR (Pandalus borealis), vatten, salt, surhetsreglerande medel citronsyra (E330, E300), konserveringsmedel (E202, E211), druvsocker), Majonnäs (Majonnäs (80%) (Pressad rapsolja, vatten ÄGGULA (6%), socker, salt, ättika, stabiliseringsmedel (E412, E415), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (E202, E211)), STENBITSROM (Saltad STENBITSROM (88%), vatten, förtjockningsmedel (E415), konserveringsmedel (E211, E202), syra (E330), safflorextrakt, lökextrakt, färgämne (E120). Fångstområde: Stenbitsrom (Cyclopterus lumpus) - Nordväst- och Nordostatlanten), citron, Kavring (MJÖL (VETE, siktad RÅG, fullKORN av RÅG), surdeg av RÅG 20% (RÅG, MJÖL, VETE, MALT), sirap, vatten, jäst, skållat, fullKORN RÅG mjöl 4 %, malt av KORN, salt, rapsolja, malda kryddor (kummin, pomerans), VETEgluten, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), dill.