
Räkmacka grovICA Kvantum Trossen
Beskrivning
Vår berömda trossengjorda räkmacka, sereras på mörkt bröd!
Mer information
Räkmacka stor:
Bröd: Vatten, VETEmjöl1, sirap1, fullkornsRÅGmjöl1, 2, surdeg på fullkornsRÅG1, 2 och VETE1 (11%), klippt fullkornsRÅG1, 2, solrosfrö (6%), VETEgluten1, ölmalt av mältat KORN, RÅGflingor1, 2, fullkornsdurumVETEmjöl2, linfrö (1, 5%), kallpressad rapsolja1, humle, lakrits, jäst, salt. Råginnehåll: 29%. 1 Svenskodlad råvara. 2 Fullkornsingrediens. Fullkornshalten i brödet är 30% vilket motsvarar 42% av torrvikten. SVENSKT MJÖL 99% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn. . Räkor: Kokta RÄKOR (Pandalus borealis), vatten, salt, surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat). Fångstområde: Nordvästatlanten och Barens hav. Ägg: ÄGG i lake(vatten, salt surhetsreglerande medel: citronsyra, ättikssyra, mjölksyra). Stenbitsrom: Saltad STENBITSROM (88%), vatten, förtjockningsmedel (xantangummi), konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat), surhetsreglerande medel (citronsyra), safflorextrakt, lökextrakt, färgämne (karmin). Fångstområde: (Cyclopterus lumpus) Nordväst- och Nordostatlanten. Ägg: Majonäs: Rapsolja, vatten, ÄGGULA, socker, SENAPSFRÖ, modifierad stärkelse, ättika, salt, kryddor, färgämne (betakaroten), stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi), surhetsreglerande medel (mjölksyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat). Garnering: Citron, gurka, dill.
Räkmacka liten:
Bröd: Vatten, VETEmjöl1, sirap1, fullkornsRÅGmjöl1, 2, surdeg på fullkornsRÅG1, 2 och VETE1 (11%), klippt fullkornsRÅG1, 2, solrosfrö (6%), VETEgluten1, ölmalt av mältat KORN, RÅGflingor1, 2, fullkornsdurumVETEmjöl2, linfrö (1, 5%), kallpressad rapsolja1, humle, lakrits, jäst, salt. Råginnehåll: 29%. 1 Svenskodlad råvara. 2 Fullkornsingrediens. Fullkornshalten i brödet är 30% vilket motsvarar 42% av torrvikten. SVENSKT MJÖL 99% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn. . Räkor: Kokta RÄKOR (Pandalus borealis), vatten, salt, surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat). Fångstområde: Nordvästatlanten och Barens hav. Ägg: ÄGG i lake(vatten, salt surhetsreglerande medel: citronsyra, ättikssyra, mjölksyra). Stenbitsrom: Saltad STENBITSROM (88%), vatten, förtjockningsmedel (xantangummi), konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat), surhetsreglerande medel (citronsyra), safflorextrakt, lökextrakt, färgämne (karmin). Fångstområde: (Cyclopterus lumpus) Nordväst- och Nordostatlanten. Ägg: Majonäs: Rapsolja, vatten, ÄGGULA, socker, SENAPSFRÖ, modifierad stärkelse, ättika, salt, kryddor, färgämne (betakaroten), stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi), surhetsreglerande medel (mjölksyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat). Garnering: Citron, gurka, dill.