
Räkmacka ljusICA Kvantum Trossen
Beskrivning
Vår berömda trossengjorda räkmacka serverad på ljust bröd!
Mer information
Räkmacka stor:
Bröd: Ingredienser: VETEmjöl (61%), vatten, socker, sirap, rapsolja, fermenterat VETEmjöl, VETEGLUTEN, jäst, salt, havrefiber, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar), bakpulver (hjorthornssalt), maltMJÖL(KORN), MJÖLbehandlingsmedel (askorbinsyra). RÄKOR: Kokta RÄKOR (Pandalus borealis), vatten, salt, surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat). Fångstområde: Nordvästatlanten och Barens hav. ÄGG: ÄGG i lake (vatten, salt, surhetsreglerande medel: citronsyra, ättikssyra, mjölksyra). Stenbitsrom: Saltad STENBITSROM (88%), vatten, förtjockningsmedel (xantangummi), konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat), surhetsreglerande medel (citronsyra), safflorextrakt, lökextrakt, färgämne (karmin). Fångstområde: Stenbitsrom (Cyclopterus lumpus) Nordväst- och Nordostatlanten. Majonäs: Rapsolja, vatten, ÄGGULA, socker, SENAPSFRÖ, modifierad stärkelse, ättika, salt, kryddor, färgämne (betakaroten), stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi), surhetsreglerande medel (mjölksyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat). Garnering: Citron, gurka, dill.
Räkmacka liten:
Bröd: Ingredienser: VETEmjöl1, vatten1, socker1, siktat RÅGmjöl1, rapsolja, skållat RÅGmjöl, jäst1, VETEgluten, fullkornsmjöl av VETE1, salt, bakpulver (hjorthornssalt), malt av KORN och vegetabiliskt emulgeringsmedel mono- och diglycerider av fettsyror (solros, raps). 1 Svensk råvara, övriga råvaror är från EU/Icke EU. Räkor: Kokta RÄKOR (Pandalus borealis), vatten, salt, surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat). Fångstområde: Nordvästatlanten och Barens hav. Ägg: ÄGG i lake(vatten, salt, surhetsreglerande medel: citronsyra, ättikssyra, mjölksyra). Stenbitsrom: Saltad STENBITSROM (88%), vatten, förtjockningsmedel (xantangummi), konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat), surhetsreglerande medel (citronsyra), safflorextrakt, lökextrakt, färgämne (karmin). Fångstområde: Stenbitsrom (Cyclopterus lumpus) Nordväst- och Nordostatlanten. Majonäs: Rapsolja, vatten, ÄGGULA, socker, SENAPSFRÖ, modifierad stärkelse, ättika, salt, kryddor, färgämne (betakaroten), stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi), surhetsreglerande medel (mjölksyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat). Garnering: Citron, gurka, dill.