
Svensk bufféICA Kvantum Värtan
Beskrivning
Här har vi samlat en buffé med svenska klassiska smaker:
-Västerbottenpaj serveras med skagen & rödlök
-Rensteks"carpaccio" på ruccolabädd med hyvlad Västerbottenost, pepparrotscreme & lingon
-Varmrökt lax med romsås & citronklyftor
- Potatissallad med senapsvinegrette, rädisor, sugersnaps & salladslök/purjolök
-Sparris med parmesan & marconamandlar
Mer information
Västerbottenpaj (VÄSTERBOTTENSOST(Pastöriserad norrländsk MJÖLK, salt, mjölksyrakultur, löpe, konserveringsmedel E202 & E251. Potatismjöl tillsatt för bibehållen finfördelning)45% Pajskal (VETEMJÖL, vegetabiliskt fett (Shea, kokos), vatten, FULLKORNSVETEMJÖL, HAVREGRYN & salt) GRÄDDE(Högpastörierad VISPGRÄDDE) ÄGGULA (98 % pastöriserad ÄGGULA, konserveringsmedel E202, syra (Citronsyra) )) Skagenröra (KOKTA HANDSKALADE RÄKOR (Pandalus Borealis), Vatten, salt, surhetsreglerande medel, citronsyra (E330, E300), konserveringsmedel (E202, E211), druvsocker))), Majonnäs (rapsolja, vatten, ÄGGULA, SENAPSFRÖ, socker , ättika, salt, kryddor) Laktosfri Creme fraiche (pastöriserad GRÄDDE, laktasenzym, syrningskultur), Stenbitsrom (STENBITSROM (Cyclopterus lumpus) (90%), vatten, rapsolja, färgämne (E160a, E120), sherry, konserveringsmedel (E211, E202), stabiliseringsmedel (E415), surhetsreglernade medel (E330)))), dill, svartpeppar) rödlök, Renstek (Sammanfogade bitar), vatten, glukos, stabilisator (E407, E450), antioxiadtionsmedel (E301), konserveringsmedel (E250), Pepparrotscreme (MJÖLK, vassle (MJÖLK), pepparrotsblandning [pepparrot, ättika, rapsolja, arom, vassle (MJÖLK), antioxidationsmedel (NATRIUMDISULFIT)], GRÄDDE, salt, stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, karragenan), syra (citronsyra), bakteriekultur))), västerbottenostPastöriserad norrländsk MJÖLK, salt, mjölksyrakultur, löpe, konserveringsmedel E202 & E251. Potatismjöl tillsatt för bibehållen finfördelning), lingon, )) Varmrökt lax (97% (Salmo salar), salt, svartpeppar), romsås ( Majonäs (rapsolja, vatten, ÄGGULA, SENAPSFRÖ, socker , ättika, salt kryddor), Laktosfri Creme fraiche (pastöriserad GRÄDDE, laktasenzym, syrningskultur), Stenbitsrom (STENBITSROM (Cyclopterus lumpus), 90%, vatten, rapsolja, färgämne (E160a, E120), sherry, konserveringsmedel (E211, E202), stabiliseringsmedel (E415), surhetsreglernade medel (E330)), dill, svartpeppar)), Potatisallad (potatis, senapsvinegrette (Rapsolja, vinäger, vitlök, vatten, SENAPSFRÖN, ättikssprit, socker, salt, kryddor), rädisor, sugersnaps, salladslök eller purjolök), Sparrissallad (grön sparris, parmesan (Opastöriserad koMJÖLK, salt, löpe), MarconaMANDLAR (MarconaMANDEL, solrosolja, havssalt) Dekoration & uppläggning: ruccola, tomat, timjan, citron.
Glutefria varianten är pajen med;
Västerbottenpaj (VÄSTERBOTTENSOST(Pastöriserad norrländsk MJÖLK, salt, mjölksyrakultur, löpe, konserveringsmedel E202 & E251. Potatismjöl tillsatt för bibehållen finfördelning)45% Pajdeg ( vatten, majsstärkelse, fetter och oljor från palm och rapsolja, rismjöl, ärtmjöl, vegetabiliska fibrer (potatis, ris, ärter, groblad, psyllium), förtjockningsmedel: xantangummi, E464; alkohol, salt, bovetemjöl, naturlig smak, mjölbehandlingsmedel : transglutaminas, syra : citronsyra.