![En lyxig smörgåstårta med lax och räkor.](https://assets.icanet.se/images/f_auto,q_90/$coordinate_1,x_139,y_0,w_1512,h_1512,c_crop/c_limit,w_1000,e_sharpen:100/v1699628950/pronto/1003474/icacatering/vqf4pbefdvithxq9znux/smorgastrta-med-lax-och-rakor.webp)
Lax och räkorICA Supermarket Robertsfors
Beskrivning
En god smörgåstårta med Skagen röra, Varmrökt laxröra och äggröra, toppad med Gravad lax och handskalade räkor.
Har du frågor eller funderingar, ring Delin 0934-55345
Anknytning 1
Mer information
Majonäs: Rapasolja, vatten, ÄGGula, modifierad majsstärkelse(E1422) salt, socker, ättika, SENAPSFRÖ, antioxidationsmedel(E202, E211) stabiliseringsmede(E412), maltoxidin, arom.
Creme Fraiche: Högpastoriserad GRÄDDE levande mjölksyrakultur.
Ica Kaviar: Sockersaltad rökt rom från TORSKFISKAR* 52%, rapsolja, socker, vatten, potatisflingor, tomatpuré, salt, konserveringsmedel (E211), antioxidationsmedel (E300). *För exakt information se kod på tuben. T=torsk (Gadus Morhua), S=Sej (Pollachius virens), fiskeområde: A=Norska havet, B=Island Va, C=Färöarna Vb, D=Barents hav.
Skagen röra: Majonäs(rapsolja, vatten, socker, ättika, senap(SENAPSFRÖ, socker, ättika, peppar) ÄGGULA, salt surhetsgraderandemedel(E330, E296) stabiliseringsmedel(E415)), RÄKOR (pandalus borealis)/OREGONRÄKA(pandalus jordani) surimi, (FISK, VETESTÄRKELSE, socker, salt, rapsolja, ÄGGVITA, färgämne(E120, E160c)), tångkaviar(havstång, kryddor, färgämne(E120)), dill, citron, konserveringsmedel(E202, E211). Fångad i nordväst- och nordostatlanten och stilla havet. Fångstzon 21, 27, 67.
Varmrökt lax: Lax file (salmo salar), salt, svartpeppar, odlad i Norge.
Citronpeppar: Salt, svartpeppar, syra (citornsyra) lök, socker, citronjuicepulver.
Ica Gouda OST: Pastöriserad MJÖLK*, salt, mjölksyrakultur, mjölkkoagulerande enzym (mikrobiellt). *Ursprung EU.
Gravad skivad Lax: Lax (salmo salar) salt, socker, dill, vitpeppar.
Handskalade RÄKOR: lag av, vatten, salt, surhetsgraderande medel(E331, E330) konserveringsmedel( E211, e202, E262)
Krispsallad, Tomater, ÄGG, RÄKOR. gurka