
PrinsesstårtaICA Maxi Erikslund
Beskrivning
Marsipantårta på sockerkaksbotten med hallonsylt, vaniljkräm och grädde.
Mer information
VISPGRÄDDE. Högpastöriserad. VETEMJÖL, socker, ÄGG, VETESTÄRKELSE, fuktighetsbevarande medel E422, modifierad stärkelse, bakpulver E450, E500, emulgeringsmedel E471, E475, invertsocker, SKUMMJÖLKSPULVER, konserveringsmedel E281, E202. salt, arom, stabiliseringsmedel E415. hallon (45%), vatten, förtjockningsmedel E440, surhetsreglerande medel E331, E330, E333, arom. KÄRNMJÖLKSPULVER, vegetabiliskt fett (kokos), modifierad stärkelse E1442, salt, vaniljarom (arom, vaniljextrakt, naturlig arom), färgämne (E160a, E101). MANDEL (23%), glukossirap, invertsockersirap, konserveringsmedel E211, fuktighetsbevarande medel E1103, färgämne (E100, E141). aprikoskärnor, vegetabilisk olja (raps), fuktighetsbevarande medel (E 420, E 1103), stabiliseringsmedel (E 401), färgämne (E 120, E 150c, E160a, E 162). Rosa marsipan rödbetsextrakt, Glukos-fruktossirap, förtjockningsmedel E406, Kakaomassa, kakaosmör, vaniljarom, färgämne E-172,