![Laxmousse på kavring](https://assets.icanet.se/images/f_auto,q_90/$coordinate_1,x_248,y_312,w_2512,h_2512,c_crop/c_limit,w_1000,e_sharpen:100/v1689248482/pronto/1003415/icacatering/u9ox14efl2rs2bbjzzek/laxmousse.webp)
Laxmousse på kavringICA Maxi Häggvik
Beskrivning
Laxmousse – kavring, kallrökt lax, rödlök, dill, röd caviar, löjrom och gräslök.
Mer information
Kavring: Siktat RÅGmjöl, VETEmjöl, vatten, fullkornsRÅGmjöl, sirap, surdeg på VETE och fullkornsRÅG, jäst, rapsolja, VETEgluten, malt av VETE och KORN, salt. Färskost: MJÖLK, GRÄDDE, MJÖLKPROTEIN, salt, stabiliseringsmedel(E407, E410), bakteriekultur. STENBITSROM(Cyclopterus lumpus), vatten, salt, carthamus extrakt, stabiliseringsmedel (E412), konserveringsmedel(E202, E211)surhetsreglerandemedel(E330), färgämne(E120). KallröktLAX 36%(salmo salar) salt. Citronjuice från koncentrat, konserveringsmedel KALIUMPYROSULFIT 0, 07%, LÖJROM 7% av rom från SIKLÖJA(coregonus artedii) fångats i Nordamerika. Salt, Vitpeppar, Citron, gräslök, dill, rödlök, Ströbröd: Vetemjöl, salt, jäst/gjær.