![Rensteksmousse - renkött, pepparrot, kungslaxrom, timjan och gräslök tillsammans med en skiva kavring.](https://assets.icanet.se/images/f_auto,q_90/$coordinate_1,x_212,y_614,w_2601,h_2601,c_crop/c_limit,w_1000,e_sharpen:100/v1712823790/pronto/1003415/icacatering/inq61hg5dwhwvi3zf9ml/rensteksmousse.webp)
Rensteksmousse med kavringICA Maxi Häggvik
Beskrivning
Rensteksmousse - renkött, pepparrot, kungslaxrom, timjan och gräslök tillsammans med en skiva kavring.
Mer information
PhiladelphiaOST (MJÖLK, GRÄDDE, vassleprodukt(MJÖLKPROTEIN), salt, stabilseringsmedel(E407, E410) bakteriekultur, Kavring: Mjöl ( VETE siktad RÅG, fullkorn av RÅG, surdeg av RÅG 20%, (RÅGMJÖL, VETEmalt) sirap, vatten, jäst, skållat fullkornsRÅGmjöl 4%, malt av korn, salt, rapsolja, malda kryddor (kummin, pomerans), VETEgluten, mjöl-behandlingsmedel (askorbinsyra) salt), citron, gräslök, Renkött 15% (sammanfogade bitar utav kött), vatten, salt, dextros, stabiliseringsmedel(E407a, E450), antioxidationsmedel(E301), konerveringsmedel(E250). Salt med jodklumpförebyggande medel (E535, E536), Riven pepparrot (Pepparrot, vatten, rapsolja, förtjockningsmedel (natriummalginat), surhetsreglerandemedel (citronsyra), konserveringsmedel(NATRIUMDISULFIT) LÖJROM 7% av rom från SIKLÖJA(coregonus artedii) fångats i Nordamerika. KUNGLAXROM(KUNGLAXROM, salt, sorbinsyra), vitpeppar. Ströbröd( VETEmjöl, salt, jäst/gjear. )