123 lag
![123 lag](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_190575/cf_259/123_lag.jpg)
3-2-1, klara-färdiga-gå! Nu rör vi ihop en superduperenkel 123 lag som du kan använda till alla möjliga sorters inläggningar av sill och grönsaker. Rom kanske inte byggdes på en dag men en 123 lag fixar du på några sekunder.
![123 lag](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_190575/cf_259/123_lag.jpg)
Ingredienser
ca 5 dl
1 dl ättiksprit (12%)
2 dl socker
3 dl vatten
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag kokade tyckte det bev bättre
Nina
2024-02-241-2-3 lagen är alltför blaskig. Enligt klassiska Stora Kokboken och min Farmor ska en sillag bestå av 2dl ättika 12%, 3 dl vatten och 4 dl socker.
Johan
2023-12-21Kokar man inte?
Lena
2023-12-17Hej Lena! Denna lag behöver du inte koka. Hälsningar Lisa
Redaktionen
2023-12-18