Ädelost med äppelinkokta russin

Betyg 2.2 av 5.
6 personer har röstat
0
Ädelost med äppelinkokta russin

Till salt ädelost passar sött. Äppelinkokta russin är ett enkelt och gott tillbehör till mögelost. Bara koka russin i äppeljuice några minuter och låt svälla. Mustigt och smarrigt till tunt skivad selleri och ädelosten. Servera med rostad baguette som snitt eller tilltugg.

Ädelost med äppelinkokta russin

Ingredienser

4 portioner
1   baguette (surdegsbaguette)
2 msk  olja
flingsalt med jod
nymalen svartpeppar
2 dl  drickfärdig äppeljuice
1 dl  russin
1/2   stånd stjälkselleri
150 g  ädelost

För alla

Fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1429 KJ / 341 kCal
Fett18.6 g
Kolhydrater30.6 g
Protein11.3 g

Testa liknande recept

Ädelkräm med aprikoser på grillad krutong
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ost- och pepparkaksstubbe
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Rostad potatis med blue cheese dressing
Betyg 4.6 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga