Ädelostcheesecake med pepparkaksbotten
![Ädelostcheesecake med pepparkaksbotten](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_190820/cf_259/adelostcheesecake_med_pepparkaksbotten.jpg)
Här har vi det perfekta glöggtilltugget! Kakor gjorda på favoritkombinationen pepparkakor och grönmögelost. Så gott, och så är det superenkelt att göra. Testa du också!
![Ädelostcheesecake med pepparkaksbotten](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_190820/cf_259/adelostcheesecake_med_pepparkaksbotten.jpg)
Ingredienser
25 -30 små bitar
25 pepparkakor
75 g smör
250 g grönmögelost
1/2 dl crème fraiche (34%)
1/2 dl rysk yoghurt (17%)
1 - 2 msk honung
För alla
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria pepparkakor.
NNäringsvärdet är beräknat per bit.
Recept och bild i samarbete med Skånemejerier.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi404 KJ / 97 kCal
Fett7 g
Salt0.5 g
Kolhydrater5 g
Protein3 g
Kommentarer