Ädelostfylld kyckling med äppel- och sellerisallad
![Ädelostfylld kyckling med äppel- och sellerisallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13618/cf_259/adelostfylld_kyckling_med_appel-_och_sellerisallad.jpg)
Lysande kyckling inlindad i rökt skinka, ädelost och honung med en fruktig sallad av äpplen och selleri i vinägrett. Smaka av med salt och peppar och servera med ris.
![Ädelostfylld kyckling med äppel- och sellerisallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13618/cf_259/adelostfylld_kyckling_med_appel-_och_sellerisallad.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g kycklinglårfiléer
3 dl ris
100 g rotselleri
50 g rökt skivad skinka
100 g ädelost
2 msk flytande honung
1 äpple
1 - 2 msk finhackad persilja
1 1/2 - 2 msk vinägrett
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2569 KJ / 614 kCal
Fett0 g
Kommentarer
Suveränt gott! Missa inte äppel/sellerisalladen till - den var verkligen pricken över i!
Jonas
2004-05-05En alla tiders sommarmiddag.
Eva
2003-06-11