Ägg- och pestociabatta med mozzarella

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Ägg- och pestociabatta med mozzarella

Många olika smaker i skön förening har du i denna läckra smörgås på ciabatta, pesto, mozzarella och lufttorkad skinka. Uteslut skinkan så blir den vegetarisk.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2012

Ägg- och pestociabatta med mozzarella

Ingredienser

4 portioner
2   ciabattabröd
4   ägg
2   buffelmozzarella (à 125 g)
4   kronärtskockshjärtan i olja (gärna grillade)
1 dl  grön pesto
8   skivor lufttorkad skinka
basilikablad till garnering
1 msk  olivolja
flingsalt
nymalen svartpeppar

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfri ciabatta.
Gör laktosfri: kontrollera brödet, använd ost lagrad mer än 3 månader och välj mjölkfri pesto.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera brödet, välj mjölkfritt ostalternativ och mjölkfri pesto.
Gör äggfri: uteslut äggen, kontrollera brödet och peston.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pizza bianca med sardeller och citron
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marinerade kronärtskockshjärtan med pastrami
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kräftsnittar med kronärtskocka och tomat
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Toast med kantarellost och bresaola
Betyg 4.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varm sallad på marinerade kronärtskockor
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Röra på kronärtskockshjärtan
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga