Ägg- och tonfiskröra
![Ägg- och tonfiskröra](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_33854/cf_259/agg-_och_tonfiskrora.jpg)
Ägg- och tonfiskröra är en underbar röra som passar utmärkt som fyllning i smörgåsen eller till den bakade potatisen. Tonfiskröran med de hackade äggen ger du lite smak av majonnäs och dekorerar sedan med en tomat eller två.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2004
![Ägg- och tonfiskröra](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_33854/cf_259/agg-_och_tonfiskrora.jpg)
Ingredienser
undefined
4 hårdkokta kalla ägg
1 - 1 1/2 msk mager majonnäs
1 burk tonfisk i vatten
tomat till dekoration
Gör så här
Tips
Röran står färdig i kylen, bara att bre på mackan! Komplettera med färdigköpt morotsjuice samt kiwihalvor. Förvara gärna kiwin i kylen, så blir den extra läskande.
Har du lagat receptet?
Kommentarer