Äggröra med böckling och kapris
![Äggröra med böckling och kapris](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_72519/cf_259/aggrora_med_bockling_och_kapris.jpg)
Mild och krämig äggröra med rökig smak från böcklingen. Majonnäsen ger härlig konsistens och syrligt drag i kinderna. Toppas med en kryddig blandning av finhackad kapris, rödlök och gräslök. Garnera med bitar av rökt böckling.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2013
![Äggröra med böckling och kapris](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_72519/cf_259/aggrora_med_bockling_och_kapris.jpg)
Ingredienser
6 portioner
4 ägg
1/2 krm salt
1 1/2 msk majonnäs
100 g rensat kött från böckling
2 msk finhackad rödlök
2 msk finhackad gräslök
2 msk finhackad kapris
6 tvättade äggskal
För alla
Innehåller ägg.
Fri från gluten.
Fri från laktos och mjölkprotein, men kontrollera innehållet i majonnäsen.
Gör så här
Tips
Använd gärna en kniv för att få till en snygg kant när du knäcker
äggen. Tänk på att den ägghalva du har fyllningen i ska vara lite större.
Har du lagat receptet?
Kommentarer