Äggröra med böckling och kapris

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Äggröra med böckling och kapris

Mild och krämig äggröra med rökig smak från böcklingen. Majonnäsen ger härlig konsistens och syrligt drag i kinderna. Toppas med en kryddig blandning av finhackad kapris, rödlök och gräslök. Garnera med bitar av rökt böckling.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2013

Äggröra med böckling och kapris

Ingredienser

6 portioner
4   ägg
1/2 krm  salt
1 1/2 msk  majonnäs
100 g  rensat kött från böckling
2 msk  finhackad rödlök
2 msk  finhackad gräslök
2 msk  finhackad kapris
6   tvättade äggskal

För alla

Innehåller ägg.
Fri från gluten.
Fri från laktos och mjölkprotein, men kontrollera innehållet i majonnäsen.

Gör så här

Tips

Använd gärna en kniv för att få till en snygg kant när du knäcker äggen. Tänk på att den ägghalva du har fyllningen i ska vara lite större.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Böcklingröra
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Böcklingbakelse med kaneläpple
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fjärilar med tonfiskröra
Betyg 2.9 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Jernis exotiska böcklingröra
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tonfiskröra
Betyg 2.2 av 5.
184 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tartarsås
Betyg 4.3 av 5.
35 personer har röstat
Under 15 min att tillaga