Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis

Spännande recept på äggröra som du serverar med två riktiga husmansklassiker: smarrig gräddkokt persilja och små salta ansjovisfiléer. Har sin givna plats på påskbordet eller en lyxig brunch.

Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis

Ingredienser

8 bufféportioner

Gräddkokt persilja

3   schalottenlökar
1 tsk  smör
2 dl  vispgrädde
2   krukor persilja
salt och svartpeppar

Äggröra

100 g  ansjovisfiléer
1 1/2 msk  ansjovisspad
8   ägg
1 dl  vispgrädde
1 tsk  smör

För alla

Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Smörrebröd ansjovis royal
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Jansson
Betyg 3.2 av 5.
42 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Älgköttbullar med kryddpeppar
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Kycklingfilé med spenat- och ansjovissallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga