Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis
![Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_158527/cf_259/aggrora_med_graddkokt_persilja_och_ansjovis.jpg)
Spännande recept på äggröra som du serverar med två riktiga husmansklassiker: smarrig gräddkokt persilja och små salta ansjovisfiléer. Har sin givna plats på påskbordet eller en lyxig brunch.
![Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_158527/cf_259/aggrora_med_graddkokt_persilja_och_ansjovis.jpg)
Ingredienser
8 bufféportioner
Gräddkokt persilja
3 schalottenlökar
1 tsk smör
2 dl vispgrädde
2 krukor persilja
salt och svartpeppar
Äggröra
100 g ansjovisfiléer
1 1/2 msk ansjovisspad
8 ägg
1 dl vispgrädde
1 tsk smör
För alla
Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer