Äggröra med sparris
![Äggröra med sparris](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14316/cf_259/aggrora_med_sparris.jpg)
Äggröra med sparris är en enkel äggrätt med len smak som du snabbt tillagar till middag. Färsk, smörstekt sparris och lite mozzarellaost är förutom ägg grunden i äggröran, som serveras med exempelvis parmaskinka för sältans skull.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2004
![Äggröra med sparris](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14316/cf_259/aggrora_med_sparris.jpg)
Ingredienser
4 portioner
8 ägg
200 - 250 g färsk grön sparris
2 msk smör
1 dl riven mozzarella
salt och peppar
parmaskinka till servering
För alla
Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör mjölkfri: använd mjölkfritt margarin eller olja i stället för smör och uteslut osten.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer