Äggröra med sparris

Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Äggröra med sparris

Äggröra med sparris är en enkel äggrätt med len smak som du snabbt tillagar till middag. Färsk, smörstekt sparris och lite mozzarellaost är förutom ägg grunden i äggröran, som serveras med exempelvis parmaskinka för sältans skull.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2004

Äggröra med sparris

Ingredienser

4 portioner
8   ägg
200 - 250 g  färsk grön sparris
2 msk  smör
1 dl  riven mozzarella
salt och peppar
parmaskinka till servering

För alla

Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör mjölkfri: använd mjölkfritt margarin eller olja i stället för smör och uteslut osten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rostad färskpotatis med sparris och mozzarella
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pastasallad med rostad paprika och mozzarella
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad sparris i parmaskinka med färskost
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad pizza med sparris, färsk lök och citron
Betyg 4.1 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Smördegsknyten med parmaskinka och sparris
Betyg 4.8 av 5.
29 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snittar med parmaskinka, burrata och sparris
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga