Äggstanning med forellrom och pepparrot

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Äggstanning med forellrom och pepparrot

Dessa lyxiga munsbitar av äggstanning som garneras med forellrom, färskriven pepparrot, rostade sesamfrön och eventuellt lite smulad nori passar utmärkt som förrätt till nyårssupén eller finare tilltugg på festen!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Äggstanning med forellrom och pepparrot

Ingredienser

16 bitar
6   ägg
3 msk  öl
1 msk  socker
1/2 tsk  salt
50 g  forellrom
3 msk  färskriven pepparrot
rostade sesamfrön
lite smulad noriark (sjögräs som säljs i ark)
flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi213 KJ / 51 kCal

Testa liknande recept

Pepparrot- och forellromspotatis
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Silkestofu med tångkaviar, koriander och picklad rödlök
Betyg 3.1 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nudlar med rökt lax och pepparrotskimchi
Betyg 3.4 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Padrones med alg- och sesamsalt
Betyg 2.7 av 5.
38 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pistou på persilja och alger
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Maki med rökt lax
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga