Alspånsrökt bringa med grillad spetskål och basilikacitronette

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Alspånsrökt bringa med grillad spetskål och basilikacitronette

Slowcooked alspånsrökt bringa och några enkla tillbehör gör gourméerna lyckliga i sommar! Bringan är redan tillagad och värms på grillen på indirekt värme, i ca 20 min. Vänd några gånger så den blir genomvarm. Under tiden kan du grilla spetskålen på den varma sidan.

Alspånsrökt bringa med grillad spetskål och basilikacitronette

Ingredienser

4 portioner

Spetskål

1   spetskål
salt
olja
50 g  pecorinoost

Basilikacitronette

2 msk  pressad citron
3 msk  olivolja
2 msk  finstrimlad basilika

Senaps- och dillmarinad

1/2 dl  svensk grovkornig senap
2 msk  finhackad dill
1 msk  olja
salt

Till servering

650 g  slowcooked alspånsrökt bringa av nötkött

För alla

Läs nogrannt innehållet på slowcooked bringa. Fri från gluten, laktos och ägg.
Gör mjölkproteinfri: uteslut pecorinoosten.
Recept och bild i samarbete med Scan.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Under 60 min att tillaga
Grillplanka med bbq-sås och lime- och koriandercrème
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korvtillbehör ”de lux”
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Nyttigare coleslaw med kvarg
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga