Ananastoppade skinkschnitzlar med paprika- och lökfräs
De ananastoppade skinkschnitzlarna har en perfekt kombination av den salta smaken från schnitzlarna och den fräscha och söta smaken från ananasen. Med paprika- och lökfräsen på sidan blir rätten färggrann och ypperligt god.
Ingredienser
4 portioner
1 påse djupfryst klyftpotatis (à 800 g)
2 rödlökar
2 paprikor gärna i olika färger
2 msk flytande margarin
1 1/2 tsk salt
1 - 1 1/2 krm kajennpeppar
1 burk ananas i skivor (à 227 g)
500 g färsk skinkstek i tunna skivor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2440 KJ / 580 kCal
Fett16 g
Kommentarer
Jag bankade ut skinksnitzlarna ordentligt innan stekning, de blev möra och goda. Tog fasta på tipset om crème fraiche, tog 2 dl med 1/4 hönsbuljongtärning och en svätt vitt vin och kokade ihop, la sen ner fräst lök och paprika i såsen. Med mer sås går det fint med kokt potatis till.
Charlotte
2006-01-04Punkt 5 beskriver hur man tillagar dem.
Malin
2005-09-29Det står inget om skinksnitzlar i receptet!!!! Hur gör man dem?
Hanne
2005-09-29