Ananastoppade skinkschnitzlar med paprika- och lökfräs

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
4
Ananastoppade skinkschnitzlar med paprika- och lökfräs

De ananastoppade skinkschnitzlarna har en perfekt kombination av den salta smaken från schnitzlarna och den fräscha och söta smaken från ananasen. Med paprika- och lökfräsen på sidan blir rätten färggrann och ypperligt god.

Ananastoppade skinkschnitzlar med paprika- och lökfräs

Ingredienser

4 portioner
1   påse djupfryst klyftpotatis (à 800 g)
2   rödlökar
2   paprikor gärna i olika färger
2 msk  flytande margarin
1 1/2 tsk  salt
1 - 1 1/2 krm  kajennpeppar
1   burk ananas i skivor (à 227 g)
500 g  färsk skinkstek i tunna skivor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Jag bankade ut skinksnitzlarna ordentligt innan stekning, de blev möra och goda. Tog fasta på tipset om crème fraiche, tog 2 dl med 1/4 hönsbuljongtärning och en svätt vitt vin och kokade ihop, la sen ner fräst lök och paprika i såsen. Med mer sås går det fint med kokt potatis till.

Charlotte

2006-01-04

Punkt 5 beskriver hur man tillagar dem.

Malin

2005-09-29

Det står inget om skinksnitzlar i receptet!!!! Hur gör man dem?

Hanne

2005-09-29

Näringsvärde per portion

Energi2440 KJ / 580 kCal
Fett16 g

Testa liknande recept

Ost- och sparristäckt kotlett
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kalkonschnitzel med tomatsås
Betyg 2.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ost- och lökfylld lövbiff med ärtpuré
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pikant schnitzel med pressad potatis
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kotletter med fransk bönsallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kotlettskivor i fransk senapssås
Betyg 4.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga