Aniskryddad fiskbullslåda med sötsyrliga grönsaker

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Aniskryddad fiskbullslåda med sötsyrliga grönsaker

Fiskbullslådan har en grund av hummersås och grädde som smakas av med bland annat anis och citronjuice. Den aniskryddade fiskbullslådan äter du med sötsyrliga grönsaker, ris och eventuellt lakritskryddade bläckfiskringar för extra festlig känsla.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2008

Aniskryddad fiskbullslåda med sötsyrliga grönsaker

Ingredienser

4 portioner

Sötsyrlig sallad

1   gurka
1   liten fänkål
1/2 dl  färskpressad citronjuice
5 msk  socker
1 krm  salt
1 krm  peppar

Sås

2 tsk  anis
1 burk hummersoppa soppa (à 295 g)
1 dl  grädde
1 1/2 dl  mjölk
4 msk  färskpressad citronjuice
2 krm  salt
1 krm  peppar

Fiskbullar

2 burkar fiskbullar (à 375 g)
smör till stekning
1 krm  salt
1/2 krm  peppar

För alla

Fri från gluten och ägg, men kontrollera innehållet i de färdiga produkterna. Innehåller mjölk.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Nillas knäckebröd
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Klassisk gotlandslimpa
Betyg 2.9 av 5.
37 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelknyte med lakritssmak
Betyg 3.1 av 5.
29 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fänkål och dill rub
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fänkålsrubb
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mjukt tunnbröd med anis
Betyg 3.4 av 5.
45 personer har röstat
Över 60 min att tillaga