Apelsin- och basilikasockrade jordgubbar med färskostglass

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Apelsin- och basilikasockrade jordgubbar med färskostglass

Apelsin- och basilikasockrade jordgubbar med färskostglass är en lätt och fräsch efterrätt som även passar till sommarfikat. Servera glassen när den är nygjord tillsammans med jordgubbar på vackra fat.

Apelsin- och basilikasockrade jordgubbar med färskostglass

Ingredienser

4 portioner
1/2 l  vaniljglass
1 l  jordgubbar
1   apelsin
1/2   kruka basilika
2 msk  strösocker
1   vaniljstång
1 dl  cream cheese naturell

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Färskostglass med vaniljsmak
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Päron på grillen med mandel och aprikosmarmelad
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxcheesecake
Betyg 3.4 av 5.
65 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Midvintertårta
Betyg 2.5 av 5.
79 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparrotsspread med äpple
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad hamburgare Mango Style
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga