Apelsin- och basilikasockrade jordgubbar med färskostglass
![Apelsin- och basilikasockrade jordgubbar med färskostglass](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_34898/cf_259/apelsin-_och_basilikasockrade_jordgubbar_med_farskostglass.jpg)
Apelsin- och basilikasockrade jordgubbar med färskostglass är en lätt och fräsch efterrätt som även passar till sommarfikat. Servera glassen när den är nygjord tillsammans med jordgubbar på vackra fat.
![Apelsin- och basilikasockrade jordgubbar med färskostglass](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_34898/cf_259/apelsin-_och_basilikasockrade_jordgubbar_med_farskostglass.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1/2 l vaniljglass
1 l jordgubbar
1 apelsin
1/2 kruka basilika
2 msk strösocker
1 vaniljstång
1 dl cream cheese naturell
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer