Apelsin- och Camparisorbet
![Apelsin- och Camparisorbet](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64309/cf_259/apelsin-_och_camparisorbet.jpg)
Den här sorbeten är svalkande och frisk och fräsch i smaken, vacker att servera och otroligt lätt att laga till. Apelsin- och Camparisorbeten är en dessert med italiensk tvist, och som bäst serveras i sina egna skal. Njut!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2012
![Apelsin- och Camparisorbet](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64309/cf_259/apelsin-_och_camparisorbet.jpg)
Ingredienser
6 portioner
5 dl färskpressad apelsinjuice (5 dl motsvarar 5-7 apelsiner)
1 dl campari
2 dl vit baksirap
3 äggvitor
mynta till garnering
För alla
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Innehåller ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer