Apelsin- och dragondipp
![Apelsin- och dragondipp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_167284/cf_259/apelsin-_och_dragondipp.jpg)
Dragon är en spännande smakkompis till apelsin, speciellt när den hamnar i en syrlig dipp gjord på smetana. Finhackad schalottenlök och apelsinskal kokas ihop med vitvinsvinäger för att förhöja smakerna ytterligare. Dippen passar perfekt till små, spröda snacksmorötter.
![Apelsin- och dragondipp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_167284/cf_259/apelsin-_och_dragondipp.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 apelsin
1 schalottenlök
1 tsk vitvinsvinäger
1 kruka dragon
2 dl smetana
salt
peppar
200 snackmorötter
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer