Apelsinglögg

Betyg 3.8 av 5.
20 personer har röstat
0
Apelsinglögg

Apelsinglögg är en fräsch variant på glögg med fruktig smak. Värm bara apelsinjuice, äppeljuice och apelsiner tillsammans med honung, kanelstång, kardemumma och nyriven ingefära. Spetsa eventuellt med vodka och servera med apelsinskivor.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2020

Apelsinglögg

Ingredienser

4 portioner
5 dl  apelsinjuice
3 dl  äppeljuice
2   apelsiner i skivor
3 msk  honung
1   kanelstång
1/2 tsk  lätt stötta kardemummakärnor
2 tsk  färskriven ingefära
ev 1 dl  vodka

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
20 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Äppeljuiceglögg med stjärnanis
Betyg 3.5 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Apelsin- och ingefärsglögg
Betyg 3.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glögg
Betyg 4.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kryddig muskovadoglögg
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kylig äppelglögg
Betyg 4.5 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glögglag
Betyg 2.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga