Apelsinmarinerad fetaost

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Apelsinmarinerad fetaost

Fetaost är en favorit hos många. Men har du testat att marinera den saltsyrliga osten? Olivolja smaksatt med vitlök och peppar ger den en lyxig twist. Några få strimlor apelsinskal bidrar med mycket smak. Servera som tillbehör till kött och sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2017

Apelsinmarinerad fetaost

Ingredienser

4 portioner
150 g  fetaost
1   apelsin
1   vitlöksklyfta
1   lagerblad
1 tsk  rosépeppar
2 dl  olivolja

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost/salladsost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut fetaost mot tofu.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2139 KJ / 511 kCal
Fett52 g
Salt1.05 g
Kolhydrater5 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Vanilj- och limesill
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Majrova med citron och timjan
Betyg 3.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Frysta stjärnanismarinerade apelsinklyftor
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gösrulle med lax i apelsinmarmelad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pilgrimsmusslor på spett
Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sötsur citrussalsa
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga