Apelsinsallad med granatäpple och honungsyoghurt
Sväng ihop en fruktig, syrlig sallad med mild kanelsmak samt en len, söt yoghurt smaksatt med honung på ett kick. Bjud sedan på din fräscha apelsinsallad med granatäpple och honungsyoghurt ihop med knapriga pepparkakor.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2011
Ingredienser
6 portioner
5 - 6 apelsiner
1 granatäpple
1 tsk kanel
1 msk rå-/ rörsocker
3 dl matyoghurt (10 %)
2 msk flytande honung
pepparkakor med mandel till servering
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfria pepparkakor från Semper.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt, välj mjölkfria pepparkakor.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkfritt alternativ, t ex Alpro soya yofu naturell. Välj mjölkfria pepparkakor.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i pepparkakorna.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Fräscht, enkelt och riktigt gott!
Margareta
2011-03-09