Apelsinsallad med granatäpple och pistage

Betyg 3.8 av 5.
22 personer har röstat
0
Apelsinsallad med granatäpple och pistage

Marocko är apelsinernas land och just den här apelsinsalladen är något av ett signum. Här får den sällskap av krämig matyoghurt, fruktig honung, läckert gröna pistagenötter och rubinröda granatäppelkärnor.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2013

Apelsinsallad med granatäpple och pistage

Ingredienser

4 portioner
1 granatäpple
4 apelsiner
2 dl matyoghurt (10 %)
1 dl hackade pistagenötter (osaltade)
4 msk flytande honung
1/2 tsk malen kanel

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
22 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1181 KJ / 282 kCal
Fett11 g
Salt0.05 g
Kolhydrater37 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Under 30 min att tillaga
Grane Cuotte (Kokt Vete)
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Marockansk sötpotatissallad
Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Apelsin och grapefrukt med pistagehonung & vaniljglass
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Yoghurt med honung, pistage & kardemumma
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Frasig filodegssnurra med nötter och frukt
Betyg 3.8 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga