Apertivo rossini
![Apertivo rossini](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Apertivo rossini är en delikat vindrink som har en lyxig och högtidlig smak. Du gör den på torrt mousserande vin, frysta jordgubbar och socker. Perfekt att servera som fördrink.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010
![Apertivo rossini](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
6 portioner
1 flaska torrt mousserande vitt vin (à 750 ml)
200 g frysta, halvtinade jordgubbar
ev 1 tsk socker
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer