Äppelklyftor med pecannötskvarg
![Äppelklyftor med pecannötskvarg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_110898/cf_259/appelklyftor_med_pecannotskvarg.jpg)
Äpple på nytt sätt. Skär äpplena i klyftor. Blanda pecannötter, lime, honung och kvarg till läcker dip. Doppa äppelklyftorna i pecannötskvargen och njut.
![Äppelklyftor med pecannötskvarg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_110898/cf_259/appelklyftor_med_pecannotskvarg.jpg)
Ingredienser
4 portioner
100 g pecannötter
1 lime
2 dl kvarg (10%)
2 tsk flytande honung
4 äpplen
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut kvarg mot havre-, soja- eller risbaserad yoghurtersättningsprodukt
Gör så här
Tips
Högt energiinnehåll - minska mängden nötter och använd en mager kvarg
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1423 KJ / 340 kCal
Fett23 g
Salt0.05 g
Kolhydrater26 g
Protein9 g
Kommentarer