Äppelmarmelad på vanligt sätt
![Äppelmarmelad på vanligt sätt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16572/cf_259/appelmarmelad_pa_vanligt_satt.jpg)
En klassisk äppelmarmelad med ljuvliga pistagenötter som är härlig att bre på ett kex och mumsa i sig! Tips: Blir en uppskattad gå-bortpresent eller passar utmärkt att ge som julklapp!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2007
![Äppelmarmelad på vanligt sätt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16572/cf_259/appelmarmelad_pa_vanligt_satt.jpg)
Ingredienser
3 l
3 kg nästan mogna äpplen
ca 3 - 3 1/2 dl vatten
3 krm askorbinsyra
7 dl socker
3 krm natriumbensoat
2 dl pistagenötter
För alla
Fri från gluten, mjölk och ägg.
Kommentarer