Äppelpicklad rabarber med anis

Betyg 3.2 av 5.
31 personer har röstat
4
Äppelpicklad rabarber med anis

Rabarber inlagd i ättika och äppeljuice smakar försommar när den är som bäst . Den picklade rabarben med ton av anis passar fint till grillat kött och särskilt bra till fläskkött.

Äppelpicklad rabarber med anis

Ingredienser

ca 5 dl
ca 500 g  rabarber
1/2 dl  ättika (12 %)
1 dl  strösocker
1 1/2 dl  vatten
1 msk  konc äppeljuice
1 krm  hel anis

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Näringberäkningen är på 1/2 dl.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
31 personer har röstat

Kommentarer

Ser jättegott ut! Hur länge klarar den sig i kylen tro?

Malin

2024-05-16

Hej Malin! Picklad rabarber är riktigt gott! Den håller ca 1-2 veckor i kylen. Hälsningar Niclas

Redaktionen

2024-05-16

Jättegott och fräscht!

Agneta

2021-06-26

Hej Kerstin! Är det knapparna ovan som inte fungerar? Är du inloggade eller inte? Svarar dig på mail så ska vi lösa det! Hälsningar Michelle

Redaktionen

2016-05-10

Näringsvärde per portion

Energi206 KJ / 49 kCal
Fett0 g
Salt0.1 g
Kolhydrater12 g
Protein0.5 g

Testa liknande recept

Syltade kantareller med rosmarin
Betyg 4.2 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sockersaltad gurkrelish
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Inläggningslag
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Limepicklad gurka och rättika med koriander
Betyg 3.2 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dragoninlagd selleri, fänkål, morot och pärllök
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ingefärspicklad gurka
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga