Äppelquesadilla

Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat
0
Äppelquesadilla

Ett bedårande recept på äppelquesadilla som passar utmärkt att servera som efterrätt. För den söta quesadillan behöver du bland annat tunnbröd, messmör, mandelmassa och äpple. En annorlunda och rolig dessert.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003

Äppelquesadilla

Ingredienser

6 portioner
2   stora kakor mjukt tunnbröd
5 msk  gammeldags messmör
125 g  mandelmassa
2   äpplen (2 motsvarar ca 250 g)
2 tsk  malen kanel
2 - 3 msk  smör
1   paket vaniljglass (à 1 liter)

För alla

Äppelquesadilla innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg. 
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri glass eller laktosfri vispad grädde.
Gör äggfri: använd vispad grädde i stället för glass eller bjud på äggfri glass.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Renklämma
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsquesadilla med prästost
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mandelchips eller -rasp
Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fyllda dadlar
Betyg 3.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tunnbrödssnittar med rökt lax och messmör
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fikon- och amarettotoppar
Betyg 3.5 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga