Äppelsoppa med mandelbiskvier

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Äppelsoppa med mandelbiskvier

Ett recept på en god efterrätt med smak av äpplen och madelbiskvier. Koka upp äpplena tillsammans med citronjuice, strösocker, vaniljsocker och kanelstång och mixa sedan tills du får en slät soppa. Servera äppelsoppan med mandelbiskvier och glass!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007

Äppelsoppa med mandelbiskvier

Ingredienser

6 portioner
6   gröna äpplen
1 l  vatten
1/2 dl  konc äppeljuice
2 msk  färskpressad citronjuice
1/2 dl  strösocker
1 msk  vaniljsocker
1   kanelstång

Till servering

1/2 dl  russin
2 dl  mandelbiskvier
vaniljglass

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Varm eller kall höstig äppelbål
Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Äppeljuiceglögg med stjärnanis
Betyg 3.5 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Apelsin- och ingefärsglögg
Betyg 3.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Apelsinglögg
Betyg 3.8 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varm äppelmust
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äpplig mellisgröt
Betyg 2.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga