Aprikoser i vitt vin

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Aprikoser i vitt vin

Servera dina gäster en fruktig och fräsch efterrätt efter en bastant middag. Du kokar de saftiga aprikoserna i vitt, torrt vin och söt, kladdig honung. De mumsiga aprikoserna passar utmärkt till den intensiva smaken av mörk choklad.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Aprikoser i vitt vin

Ingredienser

6 portioner
1   burk aprikoser (à ca 415 g)
1 dl  vitt torrt vin
1 msk  honung

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Brieost med aprikosmarmelad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad chèvre med honung, rosmarin och aprikoser
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Honungsglaserad vildsvinsstek
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade stenfrukter med honung och pistagenötter
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Aprikos- och äppelkompott med yoghurt
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fruktris med plommon, nektariner och torkade aprikoser
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga