Aprikoser i vitt vin
![Aprikoser i vitt vin](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16968/cf_259/aprikoser_i_vitt_vin.jpg)
Servera dina gäster en fruktig och fräsch efterrätt efter en bastant middag. Du kokar de saftiga aprikoserna i vitt, torrt vin och söt, kladdig honung. De mumsiga aprikoserna passar utmärkt till den intensiva smaken av mörk choklad.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008
![Aprikoser i vitt vin](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16968/cf_259/aprikoser_i_vitt_vin.jpg)
Ingredienser
6 portioner
1 burk aprikoser (à ca 415 g)
1 dl vitt torrt vin
1 msk honung
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer