Aubergine med kapris

Betyg 2.8 av 5.
21 personer har röstat
2
Aubergine med kapris

Ett underbart gott tillbehör som smälter i munnen. Du skivar auberginen och ger dem lång tid i ugnen för att suga åt sig de ljuvliga smakerna från kapris, örtsalt och olivolja.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2009

Aubergine med kapris

Ingredienser

8 portioner
2   stora auberginer (à ca 250 g)
1 dl  olivolja
1 tsk  örtsalt
1 dl  kapris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
21 personer har röstat

Kommentarer

Fantastiskt gott och enkelt att göra!

Annette

2019-10-12

Jätte lätt och gott! Utmärkt!

Celeste marlene

2011-08-04

Näringsvärde per portion

Energi470 KJ / 112 kCal
Fett11 g
Salt0.5 g
Kolhydrater2 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Aubergine- och olivdipp med mandel
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Auberginerullar med getost
Betyg 2.8 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Auberginrulle med basilika och mozzarella
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Aubergineröra
Betyg 3.5 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Aubergine och kumminbruschetta
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga