Auberginedipp
![Auberginedipp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Auberginedipp är en fräsch röra som ska förberedas ungefär en timme innan servering. Bjud på dippen vid sidan av grillat kött eller fågel eller på drinkbordet till chipsen.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2003
![Auberginedipp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 stora auberginer (à ca 400 g)
2 msk citronjuice
2 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
1/2 dl finhackad bladpersilja
1/2 dl tahini
persilja till garnering
paprikapulver till garnering
För alla
Auberginedipp innehåller inte gluten, mjölk eller ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer