Auberginedipp

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Auberginedipp

Auberginedipp är en fräsch röra som ska förberedas ungefär en timme innan servering. Bjud på dippen vid sidan av grillat kött eller fågel eller på drinkbordet till chipsen.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2003

Auberginedipp

Ingredienser

4 portioner
2   stora auberginer (à ca 400 g)
2 msk  citronjuice
2   vitlöksklyftor
1 msk  olivolja
1/2 dl  finhackad bladpersilja
1/2 dl  tahini
persilja till garnering
paprikapulver till garnering

För alla

Auberginedipp innehåller inte gluten, mjölk eller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Klassisk baba ganoush
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Baba ganoush med pumpakärnor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Baba ganouch- aubergindipp
Betyg 3.3 av 5.
49 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Baba ganoush – Aubergineröra
Betyg 3.5 av 5.
149 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Baba ganoush med mynta och chili
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tarator – Tahinisås
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga