Auberginerulle med mozzarella och prosciutto
![Auberginerulle med mozzarella och prosciutto](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_125238/cf_259/auberginerulle_med_mozzarella_och_prosciutto.jpg)
Plockmat när den är som bäst. Vitlöksstekt aubergine med prosciuttoskinka, mozzarella och basilika kan det bli bättre? Fantastiska italienska smaker som passar perfekt på buffén, som tilltugg till drinken eller varför inte som fredagsmys.
![Auberginerulle med mozzarella och prosciutto](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_125238/cf_259/auberginerulle_med_mozzarella_och_prosciutto.jpg)
Ingredienser
6 buffé portioner
1 aubergine
1 förp mozzarella (à 125 g)
1 vitlöksklyfta
4 msk olivolja
salt och peppar
12 skivor prosciutto
1 kruka basilika
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mozzarella mot mjölkproteinfritt ostalternativ.Näringsvärdet är beräknat per bufféportion.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mozzarella mot mjölkproteinfritt ostalternativ.Näringsvärdet är beräknat per bufféportion.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi764 KJ / 183 kCal
Fett15 g
Salt1.6 g
Kolhydrater2 g
Protein10 g
Kommentarer