Avokado och paprika i glas med rostade pumpakärnor
![Avokado och paprika i glas med rostade pumpakärnor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_132842/cf_259/avokado_och_paprika_i_glas_med_rostade_pumpakarnor.jpg)
Sugen på ett glas avokado? Varva illgrön avokadokräm med röd paprika och toppa med knapriga pumpakärnor i ett snapsglas. En festlig vegetarisk entrérätt som du snabbt svänger ihop.
![Avokado och paprika i glas med rostade pumpakärnor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_132842/cf_259/avokado_och_paprika_i_glas_med_rostade_pumpakarnor.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 msk pumpakärnor
1 röd paprika
2 tsk vit balsam- eller vitvinsvinäger
1 msk olivolja
salt och svartpeppar
1/2 citron
1 avokado
Till servering
strimlad persilja
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi560 KJ / 134 kCal
Fett12 g
Salt1 g
Kolhydrater4 g
Protein2 g
Kommentarer