Avokadopasta med chark
Snabb, enkel och mycket god middagsrätt med lite lyxkänsla! Koka pastan och blanda den med avokado, skivad stjälkselleri, grovhackad basilika, rostad mandel, olivolja, pressad vitlök och vatten. Avnjut tillsammans med smakrik antipasto.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2014
Ingredienser
4 portioner
250 g fryst avokado
4 port pasta (gärna trottole)
3 stjälkar stjälkselleri
1/2 kruka basilika
1 dl skalad mandel
2 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
1 dl pastavatten
2 förp antipasto, t.ex. lufttorkad skinka och bresaola (à 120 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2854 KJ / 682 kCal
Fett39 g
Kolhydrater53.5 g
Protein26.2 g
Kommentarer
Jättegott! Jag har tagit mer vitlök och toppat med flingsalt. Väldigt uppskattat när jag bjudit på detta!
Ann-chatrine
2015-08-01Bottennapp enda posetiva var att det var snabblagat. Dyrt och lite udda smaker som inte riktigt passade ihop tyckte vi. Lite besviken, tycker att recept från insperationskassen varit bra i alla fall när vi körde de i våras.
Jennie
2014-09-08