Baby back ribs med nudelsallad, lime och mynta

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Baby back ribs med nudelsallad, lime och mynta

Nudelsalladen som har allt. Nudlar och grönsaker blandas i en smakrik och god kokosmjölksdressing. Nudelsalladen med sojabönor, gurka och paprika serveras till slow cooked baby back ribs, som är precis så möra och välkryddade som man kan förvänta sig. Toppa gärna med mynta och lite nötter.

Baby back ribs med nudelsallad, lime och mynta

Ingredienser

4 portioner

Nudelsallad

1 dl  frysta sojabönor
2   port glasnudlar
2   snackgurkor
1   morot
1   röd snackpaprika

Dressing

1/2   vitlöksklyfta
1/2 msk  riven ingefära
1/2 msk  sesamolja
1 1/2 msk  japansk soja
1 1/2 msk  sweet chilisås
1 msk  färskpressad limesaft
1 dl  kokosmjölk
1/2 tsk  salt
1   förp baby back ribs hot chili (à 475 g)

Topping

1/2 dl  cashewnötter
1/2   kruka mynta

För alla

Kontrollera noga innehållet i ribsen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Thaigryta med sojabönor och ärtskott
Betyg 2.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bowl med asiatiska smaker
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hallouminuggets med tzatziki
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Teriyakigrillade kycklingben med nudlar
Betyg 4.4 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kycklingwok med ostronsås
Betyg 3.8 av 5.
42 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga