Baby back ribs med nudelsallad, lime och mynta
![Baby back ribs med nudelsallad, lime och mynta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_229772/cf_259/baby_back_ribs_med_nudelsallad__lime_och_mynta.jpg)
Nudelsalladen som har allt. Nudlar och grönsaker blandas i en smakrik och god kokosmjölksdressing. Nudelsalladen med sojabönor, gurka och paprika serveras till slow cooked baby back ribs, som är precis så möra och välkryddade som man kan förvänta sig. Toppa gärna med mynta och lite nötter.
![Baby back ribs med nudelsallad, lime och mynta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_229772/cf_259/baby_back_ribs_med_nudelsallad__lime_och_mynta.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Nudelsallad
1 dl frysta sojabönor
2 port glasnudlar
2 snackgurkor
1 morot
1 röd snackpaprika
Dressing
1/2 vitlöksklyfta
1/2 msk riven ingefära
1/2 msk sesamolja
1 1/2 msk japansk soja
1 1/2 msk sweet chilisås
1 msk färskpressad limesaft
1 dl kokosmjölk
1/2 tsk salt
1 förp baby back ribs hot chili (à 475 g)
Topping
1/2 dl cashewnötter
1/2 kruka mynta
För alla
Kontrollera noga innehållet i ribsen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer