Bakad ost med cruditésallad

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
0
Bakad ost med cruditésallad

Crudité är franska och betyder råa, krispiga grönsaker. I detta recept består cruditésalladen av päron, fänkål och selleri som blandas med en syrlig vinägrett och serveras som tillbehör till krämig, brieost i ugn.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2021

Bakad ost med cruditésallad

Ingredienser

6 portioner

Sallad

2   fasta päron
1   fänkål
3   stjälkar stjälkselleri

Vinägrett

1 msk  flytande honung
1 msk  rödvins- eller sherryvinäger
1 msk  olivolja
1 krm  salt
1 krm  svartpeppar

Ost

1   hel krämig dessertost (t ex Mont d´Or eller Camembert, à 500 g)

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Krispig sallad med kålrabbi och päron
Betyg 4.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Dadelkompott med portvin och ost
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fänkålsjuice med päron
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grönsaker med sardelldipp
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Akaciasallad i wok
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grön kraft- Juice med smak av äpple, selleri och lime
Betyg 3.8 av 5.
60 personer har röstat
Under 15 min att tillaga